SJENILA I KOMARNICI

Home  / Blog

ALU vanjske rolete

Estetsko i funkcionalno rješenje za kontrolu svjetla, privatnosti i temperature u domu i poslovnom prostoru.

ALU rolete su izrađene od visokokvalitetnog aluminija koji pruža iznimnu trajnost i otpornost na vanjske utjecaje, koroziju i UV zračenje, čime zadržavaju svoj izgled i funkcionalnost tijekom vremena, a njihova glatka površina omogućuje lako održavanje. Mogu se prilagoditi različitim dimenzijama prozora i vrata te su dostupne u raznim bojama i uzorcima kako bi se integrirale u različite stilove arhitekture. Pomoću praktičnih gurtni ili električnog mehanizma za podizanje i spuštanje, mogu se prilagoditi prema preferencijama tijekom dana omogućujući preciznu kontrolu nad količinom svjetla i topline koja ulazi u prostoriju. ALU rolete također pružaju dodatnu razinu sigurnosti i privatnosti, sprječavajući poglede izvana, a njihova čvrsta konstrukcija pruža i dodatnu barijeru protiv provala.

Profesionalna i brza ugradnja
PVC i ALU prozora i vrata

Kroz stručan i personaliziran pristup kreiramo optimalno rješenje prilagođeno Vašim zahtjevima i potrebama. Obratite nam se s povjerenjem za više informacija i neobavezno savjetovanje.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije o proizvodima u našoj ponudi: PVC i ALU prozori, ulazna i balkonska vrata, klizne stijene, vanjske rolete, venecijaneri, komarnici i usluge servisa.
konakt info

©2024. Pulamont, obrt za ugradnju stolarije. Sva prava zadržana

Scroll to Top