Pulamont PVC i ALU stolarija_ Logo

pvc stolarija

Home  / Usluge

Prednosti PVC stolarije

Zbog svojstava trajnosti i energetske učinkovitosti, visokokvalitetna PVC stolarija predstavlja dugoročnu i isplativu investiciju za Vaš dom koja poboljšava kvalitetu života.
Izrađena od čvrstog i dugotrajnog PVC materijala, osigurava trajnost i pouzdanost te je otporna na vremenske uvjete, UV zračenje i koroziju. Uz odličnu zvučnu izolaciju, odlikuje je izvrsna termalna izolacija, čime pridonosi značajnom povećanju energetske učinkovitosti prostora. Visokokvalitetna PVC stolarija nudi širok izbor dizajna i boja kako bi se savršeno uklopila u Vaš prostor. Osim što je funkcionalna i estetski ugodna, otporna je na prašinu i prljavštinu te laka za održavanje. Sigurnost Vašeg doma također je na prvom mjestu, stoga je u ovu PVC stolariju ugrađen kvalitetan okov s protuprovalnom zaštitom koji ujedno produžuje životni vijek stolarije.
Moderan dizajn
Protuprovalna zaštita
Veliki izbor boja
Otpornost na vremenske uvjete
Termalna i zvučna izolacija
Dugotrajnost
Ušteda energije
Lako održavanje

SALAMANDER

Renomirana njemačka tvrtka specijalizirana za proizvodnju PVC profila prozora i vrata koja kombinira visoku kvalitetu materijala s modernim tehnologijama.

Pulamont_PVC i ALU stolarija_Salamander_Logo

Salamander profili

Profili koje odlikuje snježno bijela boja PVC materijala i visoka energetska učinkovitost.

DECEUNINCK

Belgijska tvrtka profilnih sustava od PVC-a za prozore i vrata s fokusom na estetiku, performanse, trajnost i ekološku održivost.
Pulamont_PVC i ALU stolarija_Deceuninck logo

Deceuninck profili

Futuristički izgled profila predstavlja revoluciju u estetici PVC prozora i vrata.

Profesionalna i brza ugradnja
PVC i ALU prozora i vrata

Kroz stručan i personaliziran pristup kreiramo optimalno rješenje prilagođeno Vašim zahtjevima i potrebama. Obratite nam se s povjerenjem za više informacija i neobavezno savjetovanje.

Ostale usluge

Pulamont PVC i ALU stolarija_Logo_Transparentni
Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije o proizvodima u našoj ponudi: PVC i ALU prozori, ulazna i balkonska vrata, klizne stijene, vanjske rolete, venecijaneri, komarnici i usluge servisa.
konakt info

©2024. Pulamont, obrt za ugradnju stolarije. Sva prava zadržana.

Pošaljite nam svoj kontakt broj, a mi ćemo Vas rado kontaktirati.
Ostavite ime i kontakt broj, a mi ćemo vas kontaktirati
Pošaljite nam svoj kontakt broj, a mi ćemo Vas rado kontaktirati.
Scroll to Top