Pulamont PVC i ALU stolarija_ Logo

SJENILA I KOMARNICI

Home  / Usluge

ALU vanjske rolete

Estetsko i funkcionalno rješenje za kontrolu svjetla, privatnosti i temperature u domu i poslovnom prostoru.

ALU rolete su izrađene od visokokvalitetnog aluminija koji pruža iznimnu trajnost i otpornost na vanjske utjecaje, koroziju i UV zračenje, čime zadržavaju svoj izgled i funkcionalnost tijekom vremena, a njihova glatka površina omogućuje lako održavanje. Mogu se prilagoditi različitim dimenzijama prozora i vrata te su dostupne u raznim bojama i uzorcima kako bi se integrirale u različite stilove arhitekture. Pomoću praktičnih gurtni ili električnog mehanizma za podizanje i spuštanje, mogu se prilagoditi prema preferencijama tijekom dana omogućujući preciznu kontrolu nad količinom svjetla i topline koja ulazi u prostoriju. ALU rolete također pružaju dodatnu razinu sigurnosti i privatnosti, sprječavajući poglede izvana, a njihova čvrsta konstrukcija pruža i dodatnu barijeru protiv provala.

Venecijaneri

Spoj elegantnog izgleda, praktičnosti i funkcionalnosti, čini venecijanere iznimno popularnim odabirom za poboljšanje udobnosti i estetskog dojma unutar prostorija.
Izrađeni su od horizontalnih traka-lamela, koje se mogu pomicati kako bi prilagodile protok svjetlosti u prostoru. Pomicanjem lamela prema gore ili dolje može se kontrolirati količina svjetla koja ulazi, dok rotiranje lamela omogućuje prilagodbu kuta i usmjeravanje svjetlosti prema željenom smjeru. Osim što pružaju kontrolu nad svjetlom, venecijaneri također omogućuju privatnost blokirajući vanjske poglede. Venecijaneri u našoj ponudi izrađeni su od visokokvalitetnog aluminija, što ih čini dugotrajnim, izdržljivim i otpornima na koroziju. Dostupni su u različitim bojama, uzorcima i veličinama kako biste ih mogli prilagoditi potrebama interijera. Uklapaju se u različite vrste prostora, od ureda do domova te su laki za održavanje jednostavnim čišćenjem prašine s površine lamela.

ZAŠTITA OD SUNCA I INSEKATA

Kontrolirajte količinu svjetlosti koja ulazi u prostoriju, zaštitite svoju privatnost i obranite se od dosadnih insekata kao što su komarci i muhe.

Rolo komarnici

Praktično i učinkovito rješenje za zaštitu od insekata. Odlikuje ih funkcionalna i jednostavna konstrukcija, a zahvaljujući izradi od aluminija, dugotrajni su i otporni su na vremenske utjecaje.

Jednostavna i učinkovita konstrukcija omogućuje lako podizanje i spuštanje rolo komarnika po potrebi. Sustav može biti ručni, s pomoću lanca ili ručke, ili automatiziran putem daljinskog upravljača. Lako se montiraju na prozore ili vrata, prilagodljivi su različitim dimenzijama otvora te se mogu ugraditi i na postojeće prozorske okvire. Zbog neutralne boje, diskretno se uklapaju u različite stilove interijera i eksterijera. Fina mreža koja pokriva otvor rolo komarnika sprječava ulazak insekata, omogućujući protok svježeg zraka kroz prostoriju. Rolo komarnici također doprinose očuvanju privatnosti, sprečavajući direktne poglede s vanjske strane. Održavanje rolo komarnika je jednostavno i obično uključuje povremeno čišćenje mreže od prašine i nečistoća.

Plise komarnici

Zbog sposobnosti savijanja ili skupljanja inovativno su i funkcionalno rješenje za zaštitu od insekata. Izrađeni su od fino isprepletene mreže koja učinkovito sprječava ulazak insekata u prostoriju i omogućava slobodan protok zraka.

Plise komarnici imaju jedinstvenu konstrukciju koja se sastoji od sklopivih nabora. Kada nisu u upotrebi, mreža se skuplja u kompaktne naborane slojeve, čime se postiže estetski ugodan izgled i minimalistički dizajn. Jednostavni su za uporabu, mogu se lako podizati i spuštati bez potrebe za velikim naporom. Njihova diskretna prisutnost ne narušava estetiku stolarije, a kada su skupljeni, gotovo su neprimjetni. Pogodni za različite vrste i dimenzije otvora, uključujući prozore, vrata, pa čak i vrtna vrata. Dostupni su u različitim bojama i uzorcima. Plise komarnici su obično jednostavni za održavanje, a mogu se očistiti običnom krpom ili usisavačem kako bi se uklonile prašina i nečistoće.

Profesionalna i brza ugradnja
PVC i ALU prozora i vrata

Kroz stručan i personaliziran pristup kreiramo optimalno rješenje prilagođeno Vašim zahtjevima i potrebama. Obratite nam se s povjerenjem za više informacija i neobavezno savjetovanje.

Ostale usluge

Pulamont PVC i ALU stolarija_Logo_Transparentni
Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije o proizvodima u našoj ponudi: PVC i ALU prozori, ulazna i balkonska vrata, klizne stijene, vanjske rolete, venecijaneri, komarnici i usluge servisa.
konakt info

©2024. Pulamont, obrt za ugradnju stolarije. Sva prava zadržana.

Scroll to Top